HTML

Fogadó a fekete kakashoz

A fogadó még nem áll, de a kakas már kapirgál. Az egyszeri városi lyányka kalandja a kis faluban. Talán. Ha nem, hát nem. De addig is erőltetjük.

Friss topikok

Archívum

Mi a jobb megoldás, extra szolgáltatásokkal csábítani a vendégeket több pénzért, vagy olcsón adni a szállást de sok foglalt vendégéjszakával?
Mikor még gyerektelen házaspár voltunk, akkor gyakrabban utaztunk el egy-egy hétvégére, és inkább a „luxust” kerestük. Vagyis szívesen fizettünk egy jakuzzis helyért sokszorosát, délben is és este is étteremben vacsoráztunk, borkóstolókra jártunk.
Mióta kisgyerekes szülők lettünk, ezek a hétvégék erősen megritkultak, inkább 1-1 hétre utazunk, olcsóbb helyeken szállunk meg, és egy hinta fontosabb, mint a jakuzzi, annak ellenére, hogy a gyerekek is bírják az ilyesmit.
Mi a jobb a sűrű fillér, vagy a ritka forint?
Kell-e egy falusi vendégházba borhűtő, jakuzzi, masszázskád vagy ilyesmi?  Vagy aki ilyesmire vágyik az szállodába megy?
Nehéz magamból kiindulni, mert én imádtam volna kivenni egy olyan házat fiatalon, ahol csak kettesben lehettünk volna, és lett volna egy jakuzzi. kérdés, hogy az ezzel járó tetemes pluszköltséget más is megfizetné-e? A falusi vendéglátóhely egyenlő-e az olcsó szállással?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feketekakas.blog.hu/api/trackback/id/tr951781489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása